Poul Fremmelev

By: Kolding

Din baggrund:
Jeg er uddannet lærer og er skoleleder på Christiansfeld Skole i Kolding Kommune. Har været skoleleder i 25 år. Jeg er Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark for Socialdemokratiet i Kolding. Jeg er stævneleder i Kolding KFUM Atletik & Motion og tidligere elite langdistanceløber. Jeg er gift med Anette og vi har 2 voksne børn. Jeg interesserer mig for politik(nationalt og internationalt),velfærd for alle, FN’ s 17 Verdensmål og sport/motion. Jeg har i en årrække været medlem af MS.

Interesseområder i MS:
Udviklingspolitik, udviklingsbistand og de nye verdensmål
Politisk indflydelse på dansk og international politik
Demokrati og rettighedsbaseret arbejde

Hvorfor stiller du op til Rådet?
Jeg kender MS som en aktiv og interessant organisation, der varetager vigtige og nødvendige emner. Dette vil jeg gerne bidrage med og være en del af. Det er en vigtig organisation, som hjælper og støtter verdens fattige. Dette arbejde vil jeg gerne deltage i og hjælpe med til.

Hvilke forventninger har du til Rådet?
Jeg håber og tror på, at kunne bidrage med viden, engagement og stor erfaring fra foreningsarbejdet i frivillige organisationer, samt fra mit politiske virke. Jeg forventer en demokratisk opbygget organisation, der prioriterer lydhørhed og som ønsker flere og varierede input. Kun ved en åben debat, kan en organisation udvikle sig og tilpasse sig virkeligheden og den fremtid den skal virke i. Jeg forventer også at opleve et Råd, hvor der er styr på daglig administration og formår, at fremstille relevante materialer til et Råd.