Marie Uldall Thomsen

By: København

Din baggrund:
Jeg har en kandidat i Globale Studier og International Udvikling. Jeg har arbejdet med CSR og partnerskaber i alle de jobs, jeg har haft efter endt studie, og arbejder i øjeblikket med projekter og partnerskaber i FødevareBanken. Jeg har været en del af MS i mange år efterhånden. Først som frivillige i kampagneteamet, så som frivillige i Netværksgruppen, derefter som kursusdeltager på Global Menningsdanner og siden 2017 som Rådsmedlem, hvor jeg også har været valgt ind i Parlamentarisk Revision.

Interesseområder i MS:
Udviklingspolitik, udviklingsbistand og de nye verdensmål
Et globalt ansvarligt Danmark
Virksomheders ansvarlige opførsel

Hvorfor stiller du op til Rådet?
Jeg har været en del af MS i mange år efterhånden. Derfor kender jeg organisationen godt og brænder for de problematikker som MS arbejder med og for. Et særligt område, der har min interesse, er samarbejdet mellem forskellige sektorer i arbejdet med globale udfordringer. Det er netop i det område - nemlig partnerskaber mellem forskellige interessenter - hvor jeg vil lægge min energi, hvis jeg bliver genvalgt til Rådet.

Hvilke forventninger har du til Rådet?
Jeg været i Rådet fra 2017-2019, og der har jeg arbejdet sammen med en masse meget dygtige mennesker. Derfor forventer jeg af Rådet, at man stiller op, hvis man gerne vil handle og arbejde for et bedre MS. Jeg forventer engagement og vilje til handling fra alle rådsmedlemmer. Jeg forventer at Rådet vil engagerer sig i de forskellige tiltag, der tages løbende, enten af bestyrelsen eller af andre rådsmedlemmer. Jeg har masser af energi og forventninger til min egen rolle i Rådet, men jeg har også mange forventninger til de andre Rådsmedlemmer.