Asger Narud

By: København

Din baggrund:
Jeg er selvstændig forfatter og skriver om bæredygtig udvikling fra forskellige perspektiver. Før det var jeg ansat i staten, hvor jeg arbejdede med ledelsesudvikling på tværs af den offentlige sektor. Derudover har jeg været ansat hos Tænketanken Mandag Morgen og Fonden Teknologirådet. Efter gymnasiet var jeg frivillig for MS i Uganda og har desuden boet fire år i Mozambique som barn. Jeg er 30 år og uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet.

Interesseområder i MS:
Et globalt ansvarligt Danmark

Hvorfor stiller du op til Rådet?
Jeg vil gerne være med til at sætte retningen for en bæredygtig global udvikling i samarbejde med en masse andre gode folk. Jeg stiller op til Rådet for at bidrage med mine ideer og perspektiver. Du kan få et indtryk af nogle af mine ideer ved at læse zetland-artiklen: "hvis vi skal sikre den berømte sammenhængskraft, må vi have fat i et fælles fantastisk projekt". Derudover kan du samme sted læse en mere personlig artikel: "jeg sagde op i Finansministeriet, da jeg opdagede, at klima ikke fyldte noget i magtens maskinrum".

Hvilke forventninger har du til Rådet?
At der er nogle frugtbare drøftelser, der både er inspirerende i sig selv og som fører til beslutninger, der peger fremad mod en bæredygtig global udvikling.