Lisbeth Madsen

By: Haslev

Din baggrund:
Læreruddannelse + 17 års arbejde som lærer i folkeskolen. Cand. Tech. Soc. Uddannelse fra RUC + 12 års arbejde som miljømedarbejder først i Køge Kommune og derefter i COWI. 2 års MS arbejde i en miljøorganisation i El Salvador. Pensionist siden 2006.

Interesseområder i MS:
Udviklingsarbejdet i vores partnerlande
Politisk indflydelse på dansk og international politik
Et globalt ansvarligt Danmark

Hvorfor stiller du op til Rådet?
I 2003-2005 arbejdede jeg for MS i El Salvador. Det var en meget stor og god oplevelse, der gav og stadig giver stof til eftertanke vedrørende livsvilkår og udvikling på hele kloden. Siden mine 2 år i El Salvador har jeg fra sidelinjen fulgt MS' arbejde og har glædet mig over, hvordan MS efter min mening er "trådt mere og mere i karakter" i det politiske landskab her i Danmark. MS er ikke bange for at markere sig stærkt på alle de områder, der har relevans for en mere positiv global udvikling, og det er der i den grad brug for! Det er denne holdning, som jeg gerne vil være med til at bakke op, hvis jeg kommer med i Rådet.

Hvilke forventninger har du til Rådet?
Jeg glæder mig til et godt samarbejde og nogle gode diskussioner med de andre rådsmedlemmer og jeg håber, at Rådet generelt kan være med til at styrke det arbejde for en bæredygtig og retfærdig udvikling, som MS leverer. Jeg vil gerne gøre en særlig indsats for at være med til at øge MS's indflydelse på dansk og international politik og for at bakke op om MS's arbejde for et globalt ansvarligt Danmark. Jeg er nu en gammel pensionist, men tror alligevel, at jeg kan bidrage med nogle gode input i Rådets arbejde og diskussioner.