Isabella Kempff-Andersen

By: Hillerød

Din baggrund:
Kommer fra Hillerød har indtil nu kun gået i gymnasiet. Jeg er på mit 2. sabbatår. Første år var jeg au pair i Paris i 7 måneder. Siden arbejdede jeg 7 måneder i København. 10. januar tog jeg afsted med MS til Zambia, først højskole og nu som frivillig i Bauleni, en forstad til Lusaka

Interesseområder i MS:
Kampagne, frivillighed og aktivisme
Demokrati og rettighedsbaseret arbejde
Et globalt ansvarligt Danmark

Hvorfor stiller du op til Rådet?
Jeg har indset hvor stor ulighed der er i verden og hvor priviligeret jeg egentlig er derhjemme. Jeg har ofte taget uddannelse som en selvfølge og ved at være her i Zambia, har jeg fundet ud af hvor meget jeg ved, hvor meget viden jeg har adgang til (og som er tilgængelig for mig bl.a. pga. min grunduddannelse) og hvor mange muligheder og rettigheder jeg har som dansk kvinde. Derfor vil jeg gerne arbejde for at hhv. andre i DK kan få samme “åbenbaring” og at fremme rettigheder og uddannelse for andre i verden der ikke er så priviligerede som mig. Jeg ser mange problemer hernede, som jeg forestiller mig kunne være stærkt formindskede, hvis folk var bedre oplyst - der er garanteret lignende eksempler derhjemme, blot om andre ting.

Hvilke forventninger har du til Rådet?
Jeg håber at alle bliver hørt på lige fod ligegyldig baggrund. Jeg håber at være med til at præge organisationens arbejde og føle jeg bidrager til en bedre udvikling. Jeg håber vel egentlig bare på at vi kan gøre verden til et bedre sted for os alle :) har ikke tidligere erfaring med lignende råd, så har ikke et præcist begreb om hvordan indtil videre.