Heide Deminatus

By: København

Din baggrund:
Som det allerførste vil jeg gerne takke alle jer, der gav mig deres stemme for 2 år siden. I de forgange 2 år har jeg – ud over MS Rådet – været engageret i arbejdet med at påvirke danske pensionsselskaber til at investere de ca. 4.000 milliarder kr. de ligger inde med med, bæredygtigt (I MS ”Aktive Pensionskunder” og i NGOen ”Asnvarlig Fremtid” og på basis af FNs 17 verdensmål, bl.a. menneskerettigheder. Jeg er uddannet gymnasielærer fra Tyskland, blev grafisk designer i Danmark, udøvende kunstmaler og tegne/malelærer i mange år. Fik en enestående mulighed for at studere storytelling, masker og klovnen fra Commedia School i Kbh. Jeg har været engageret i græsrodsbevægelser (bl.a. studenterbevægelsen og kvindebevægelsen), er nysgerrig, vil erfare, lære, møde og være med til at styrke det fælles arbejde for en retfærdig, grøn verden.

Interesseområder i MS:
Demokrati og rettighedsbaseret arbejde
Et globalt ansvarligt Danmark
Virksomheders ansvarlige opførsel

Hvorfor stiller du op til Rådet?
Fordi jeg utroligt gerne vil fortsætte med det, jeg har gang i. Jeg vil fortsat gerne være en del af de oplysende og lærerige diskussioner og afgørelser omkring MS målsætningerne og arbejdet, som er MS-Rådets kerneopgave – i et demokratisk forum, som har den bedste debatkultur, jeg nogensinde har oplevet. Jeg vil gerne fortsætte det konstruktive samarbejde med en skøn mangfoldighed af dedikerede mennesker, som alle arbejder for det fælles bedste = bæredygtig fremtid for verdenen, på basis af humanistiske principper – som er under angreb overalt – i et mellemfolkeligt samvirke i DK og ude i verden.

Hvilke forventninger har du til Rådet?
At jeg fortsat kan være en del af en nødvendig politisk bevægelse, en læreproces og et engagement, som med fælles kraft, igennem en frugtbar udveksling af meninger og idéer kan være med til at skabe positive forandringer lokalt og globalt. At MS-Rådet fortsat er et af demokratiets og frigørelsens værksteder. At der lyttes, respekteres, samarbejdes og værdsættes. Et sted, hvor interessen og kærligheden til (udsatte) mennesker trives – som alt sammen er essentiel for MS’ politiske, teoretiske og praktiske arbejde i DK og ude i verden.