Djamal Adeoti Alao Boussari

By: Gentofte

Din baggrund:
Jeg er oprindelig fra Benin og er naturaliseret som Danske statsborger for nogle år siden. Jeg har boet i Danmark i 18 år hvor jeg er uddannet Computeringeniør på DTU. Jeg har i min arbejdskarriere arbejdet som både Ekstern management konsulent i en eksport virksomhed, freelance webudvikler, og funktionær i en distribution virksomhed. Mine mangeårige personlige erfaringer med frivillige, politiske, social indsatser, fagforening of faglige arbejder overbeviser mig, at jeg med mine faglige kompetencer kan bidrage med indblik og vinkler i rådet.

Interesseområder i MS:
Udviklingspolitik, udviklingsbistand og de nye verdensmål
Udviklingsarbejdet i vores partnerlande
Politisk indflydelse på dansk og international politik

Hvorfor stiller du op til Rådet?
1. At få mulighed for kontakt og debat med andre Rådsmedlemmer og Bestyrelsesmedlemmer. 2. At få bedre forståelse og tydelig indflydelse på MS’ mål, strategier og beslutninger 3. At motivere flere tøvende borger i at engagere sig i MS da den er gode mulighed til integration og kulturel blanding. 4. At Rådet blive mere orienteret om udlandske projekter detaljere.

Hvilke forventninger har du til Rådet?
MS er forening som bliver mere og mere demokratiseret og moderniseret. Sin sammenslutning i Action Aid International giver mere udviklinge perspectiver og kraver forskelige synspuncter og ideer. MS tilbyder på den måde det valgte Rådsmedlemmerne med lokal eller international medansvar til de forening mål og arbejde.