Charline Skovgaard

By: København

Din baggrund:
Tog til Firenze efter 10 kl og tog afgang fra akademiet som beklædningsdesigner. Arbejdede med visuel branding, kreativ ledelse, tv vært og leverede serier til livsstilsmagasinerne som selvstændig igennem 25 år. Fik fire børn på 5 år, og ændrede hele min business fra den konventionelle branche til at udelukkende have med tøj, livsstil, beauty osv. og gøre som IKKE har ligget mennesker, miljø eller dyr til last. Blev Red Barnet ambassadør og marketingchef i DK for Mandela. Derefter åbnede jeg kommunikation bureauet FairStyles (som udelukkende har kunder med et bæredygtigt produkt) og sidenhen verdens første bæredygtige livsstil Webshop My-Fair-Shop.com. Tog til Lesbos og lavede beredskab, det blev til ngoén Fair Welcome. Til daglig laver jeg bæredygtig omstilling for virksomheder og passer butikken My Fair Shop og laver en del frivilligt arbejde, som #plogtillyoudrop, Mentoring Walk (empowerment kvinder) Kaos piloter i Crossing Borders som bestyrelsesmedlem og for Mandela Foundation.

Interesseområder i MS:
Kampagne, frivillighed og aktivisme
Demokrati og rettighedsbaseret arbejde
Mellemfolkeligt Samvirke i ActionAid International

Hvorfor stiller du op til Rådet?
Jeg er blevet prikket på skulderen af MF ledelsen og synes at det går rigtig godt i tråd med mine behov for at være medbestemmende for en bedre og mere lige verden. Verdensmålet nr 5 ligger mig mest på sinde med til daglig arbejder jeg meget indenfor nr 12 og dog altid med nr 5 for øje. SDGérne går jo hånd i hånd i mit virke og for mig er International woman´s day, LGBTQ eller klima demo hverdag for os. Det er derfor jeg lavede en turnaround på min virksomhed for 10 år siden. Fordi det er sønderrivende vigtigt at have en stemme, at bruge den og dermed få folk med. Jeg oplever at jeg får mange med på de momements jeg laver, som jo altså ikke er noget i sig selv på min instagram profil, men som er blevet til store movements fordi jeg når ud til mange og via den vej tror jeg på at vi kan ændre verden blandt andet.

Hvilke forventninger har du til Rådet?
Jeg har en forventning om at vi kan få en stemme i debatten, at vi bliver hørt fordi vi står mange sammen og at dagspressen er mere lydhøre nu hvor klimaet opfører sig helt uforudsigeligt og flytningen vælter ind over grænsen. Vi skal være med til at opstille folks bevidsthed for vi har jo endnu ikke set klimaflytningen en masse presse sig på, men det kommer til at ske og det mener jeg at vi skal være forberedte på og hjælpe folk til at forstå at verden er i rivende udvikling og her skal være plads til ALLE.